shapka_top.jpg

Порядок оформлення імпорту

Порядок оформлення імпортуДля того, щоб Ваші вантажі були успішно прийняті і зареєстрованими на українській митниці, Вам слід знати, який існує порядок оформлення імпорту. Природно, не всі імпортери знають про всі нові українські законопроекти, тому часто опиняються перед лицем труднощів і несправедливості. Вам набридла паперова тяганина і упереджене ставлення? Зробіть всі документи без хабарів і нервів, просто замовте розмитнення у «Віларма Груп». Нам відомий український порядок оформлення імпорту, тому, з імпортом Вашого вантажу не повинно бути ніяких проблем.

Повідомте нам, якщо у Вас виникли складнощі на митниці, і ми за кілька годин постараємося вирішити Ваші термінові справи. З приводу термінів і вартості надання послуг розмитнення уточнюйте по телефону. Також Вам розкажуть, який зараз у нас в країні порядок оформлення імпорту.

Якщо Ви погано знайомі з українським законодавством, то у Вас можуть виникнути деякі труднощі або навіть непорозуміння. Людину, яка не знає закону про імпорт або експорт України, легко обдурити і ввести в оману. Щоб Вам «не попасти на гачок» шахраїв і аферистів, вивчіть заздалегідь порядок оформлення імпорту. Тоді Ви будете «на коні» і Вас ніхто не зможе обвести навколо пальця. Перш, ніж займатися імпортерською діяльністю, Ви повинні вивчити відповідні закони, інформаційні матеріали, інакше у Вас виникне плутанина на митниці. Якщо Вам буде відомий порядок оформлення імпорту, то Ви зможете говорити з співробітниками податкової або митниці на грамотній мові. Вас не будуть вважати за неграмотного, або за не ділову людину.

Найнадійніший спосіб отримати дозвіл на імпорт - це замовити оформлення у «Віларма Груп». Нам добре відомий теперішній порядок оформлення імпорту в нашій країні.