shapka_top.jpg

Послуги з розмитнення авто

Послуги з розмитнення автоБагато людей в Україні купують автомобілі закордоном. Так як в Прибалтиці вартість транспортних засобів значно нижче, ніж в Україні, навіть приватні особи цікавляться послугами по розмитненню авто. Це обумовлено тим, що щороку правила оформлення документів змінюються. Ви можете полегшити цей процес і звернутися до досвідчених фахівців, які не тільки пояснять всі нюанси оформлення документів, а й нададуть супровід.

«Віларма Груп» надає послуги з розмитнення авто вже більше 10-ти років на ринку послуг України. Наша команда складається з досвідчених професіоналів, які можуть підготувати всі документи до будь-якої ситуації, яка може статися на кордоні. Незважаючи на зміни в митному контролі, ми регулярно розвиваємося в цій сфері і надаємо повну інформаційну підтримку нашим клієнтам по розмитненню авто. Список послуг, які ми надаємо, доступний на офіційному сайті компанії. До фахівців «Віларма Груп» звертаються за декларуванням і сертифікацією вантажів, а також за митним оформленням імпортних і експортних товарів.

Ви можете очікувати безкоштовну консультацію по телефону, супровід автомобіля, вибір транспорту для Ваших вантажів і прорахунок платежів. Все це входить в список безкоштовних слуг по розмитненню авто і вантажів. Оплата здійснюється виключно у разі успішного отримання дозвільних документів. Слід також враховувати і обов'язкові витрати, як наприклад ПДВ. Більш докладно про це можна прочитати на нашому офіційному сайті.

Якщо Вам необхідні надійні послуги з розмитнення авто, рекомендуємо заповнити форму на офіційному сайті компанії «Віларма Груп» і залишити свої контактні дані. Наші співробітники зв'яжуться з Вами і нададуть всю необхідну інформацію.

 Багато приватних і юридичних осіб звертаються до послуг нашої компанії повторно. Це обумовлено високим рівнем професіоналізму наших співробітників і зручною схемою обслуговування клієнтів. Якщо Вам необхідно отримати дозвільні документи або заповнити форму для розмитнення авто, ми завжди до Ваших послуг.