shapka_top.jpg

Допомога в розмитненні автомобіля

Допомога в розмитненні автомобіляДопомога в розмитненні автомобіля може знадобитися будь-якому підприємству. Так як з кожним роком правила пропуску автомобілів і вантажів змінюються, приватним особам буває складно встежити за цим. Щоб на кордоні не виникало проблем, а Ви не терпіли збитків, Ви можете звернутися в нашу компанію. Досвідчені фахівці надають консультацію і супровід в митному оформленні машин.

Наша компанія працює більше 10-ти років з розмитненням автомобілів і вантажів. Допомогу ми надаємо відразу ж після того, як Ви оформляєте форму або зв'язуєтеся з нами по телефону. Після безкоштовної консультації наші співробітники готують необхідні документи і приступають за оформлення. Ми беремо оплату тільки після отримання дозволу клієнтом. Багато приватні особи звертаються до нас повторно за допомогою в розмитненні автомобіля. Також ми надаємо послуги брокера, про які більш докладно Ви можете дізнатися на нашому офіційному сайті.

Кваліфіковані співробітники компанії мають великий досвід в декларуванні, сертифікації вантажів, оформленні імпорту і акредитації. Повний список послуг доступний на сайті «Віларма Груп». Телефонуйте нам за телефоном, і безкоштовна допомога в розмитненні автомобіля Вам буде забезпечена. Якщо Вас влаштовують умови співпраці, ми приступимо за оформлення документів в максимально короткі терміни.

На кордоні можуть виникнути проблеми навіть у добросовісних підприємців. Щоб убезпечити свій вантаж і автомобіль, консультаційна допомога в розмитненні Ви можете отримати прямо за телефоном. Рекомендуємо заповнити форму на сайті компанії, щоб наш співробітник міг Вам передзвонити.

Під час перевезення машини необхідно виплатити обов'язкові витрати. У цей список входять не тільки митне оформлення і ПДВ, але також акцизний збір і Возна мито. На нашому офіційному сайті можна більш детально ознайомитися з деталями розмитнення автомобіля. Професійна допомога в цьому процесі надається за вигідною ціною.