shapka_top.jpg

Як правильно розмитнити авто

Питання про те, як правильно розмитнити авто сьогодні вкрай актуальне для жителів України, так як все більше людей купують машини за кордоном, адже такий варіант є більш вигідним фінансово. Але при цьому, придбання автомобіля в іншій країні вимагає і проведення цілого ряду юридичних процедур, тому ми рекомендуємо Вам уважно підійти до вивчення даного питання.

Як правильно розмитнити автоЯкщо Ви раніше ніколи не займалися оформленням товарів з-за кордону і хочете дізнатися, як розмитнити авто правильно, то співробітники нашої компанії готові допомогти Вам в цьому питанні. Ми працюємо в сфері митно-брокерських послуг, тому постійно маємо справу як з питаннями про те, як правильно розмитнити автомобілі, так і з більш складними завданнями.

Багато покупців, які купують транспортний засіб за кордоном, впевнені в тому, що точно знають, як правильно розмитнити авто, але при перетині кордону або оформленні вже всередині країни, у них можуть виникнути серйозні труднощі.

Ми не є єдиною компанією, яка може надати комплексну консультацію і розповісти про те, як авто розмитнити правильно, але ми намагаємося супроводжувати наших клієнтів на всіх етапах оформлення. А завдяки значному досвіду в сфері растормаживания, у нас Ви можете отримати і інші супутні послуги, якщо в цьому буде необхідність.

Якщо Ви хочете не просто привезти автомобіль з-за кордону, а ще й законно їздити на ньому, то дуже важливо правильно розмитнити авто, адже в іншому випадку автомобіль може бути просто конфісковано або не мати права їздити на території нашої країни. Тому Вам варто максимально уникати будь-яких проблем і складнощів в оформленні.