shapka_top.jpg

Розмитнення авто під ключ

Розмитнення авто під ключБагато жителів України вирішують придбати автомобіль в країнах Прибалтики, так як вартість транспортних засобів в Україні в рази вище. У таких випадках людям необхідна розмитнення авто під ключ, яка є обов'язковою процедурою на кордоні. Завдяки нашому професійному досвіду і репутації компанія «Віларма Груп» надає допомогу в оформленні документів і отриманні дозволів. Ви можете звернутися в будь-який зручний для Вас час і отримати безкоштовну консультацію.

Наша команда займається різними операціями, в список яких включена не тільки розмитнення авто, але і оформлення під ключ різних документів. Ми займаємося декларуванням і сертифікацією вантажів, допомагаємо молодим підприємцям оформляти експортні та імпортні товари. На сайті компанії можна ознайомитися також зі схемою роботи з нашими клієнтами. Ви заплняете форму і залишаєте свої контактні дані. Після цього наш досвідчений співробітник передзвонює Вам і уточнює деталі розмитнення авто під ключ. Після того, як ми надамо інформаційну підтримку, Ви можете звернутися до нас за супроводом або прорахунком платежів. У списку обов'язкових витрат н розмитнення авто під ключ ми враховуємо акцизний збір, ПДВ, митне оформлення і ввізне мито.

Оплата за наші послуги здійснюється виключно після отримання дозвільних документів. Завдяки високій якості обслуговування клієнтів звертаються до співробітників «Віларма Груп» на регулярній основі, і розмитнення авто під ключ для юридичних осіб стає нескладною процедурою. Приєднуйтесь і Ви - телефонуйте нам або залишайте свої контакти.

На офіційному сайті компанії Ви можете отримати додаткову інформацію про всі нюанси роботи з документацією. У Вас є можливість звернутися за безкоштовною консультацією, щоб самостійно заповнити всі документи, або отримати якісний сервіс під ключ з розмитнення авто. Вартість послуг уточнюйте по телефону.