shapka_top.jpg

Митне оформлення посилок


Митне оформлення посилокМитне оформлення посилок проводиться з урахуванням певних норм. Вартість і вага посилки повинні бути в рамках певного ліміту. Також необхідно врахувати, щоб  товари, що пересилаються, були призначені для особистого використання і не входили до списку заборонених у Вашій країні. Тобто, під митне оформлення посилок не потрапляють зброя, наркотики, вибухівка, цінні папери, валюта, ножі, камені, драг метали і багато іншого. Щоб не порушити закон в процесі митного оформлення посилки, рекомендуємо звернутися до фахівців з брокерських послуг за консультацією.

Митне оформлення посилок проходить будь-яка покупка в інтернеті. Ми пропонуємо швидке і безпроблемне проходження процедури.


Вам також можуть відмовити в митному оформленні посилок через велику кількысть предметів в одній посилці. Чим частіше Ви надсилаєте за кордон посилки одного і того ж змісту, тим імовірніше Вас можуть попросити провести огляд вантажу.

Наша компанія, яка займається митним оформленням посилок, вантажів, автомобілів та іншого, працює з митницею багато років. Наші кваліфіковані фахівці володіють скрупульозністю і акуратністю, вони спираються на свій багаторічний досвід і знання законодавства.

Щоб швидко і спокійно пройти митне оформлення своїх посилок, ми пропонуємо Вам звернутися за допомогою в цій справі до команди професіоналів. Нам більше 10-ти років вдається залишати клієнтів задоволеними результатом нашої роботи - спробуйте і Ви звернутися за консультацією і заповненням бланків декларацій.